Mooi deelnameveld voor “Winterquiz” KWB Groot-Zottegem.

kwb groot-zottegem IMG_1139.JPG

Zottegem, 28/02/2017: Mooi deelnameveld voor “Winterquiz” kwb  Groot-Zottegem.

Voor de 7e keer op rij, mocht kwb Groot-Zottegem rekenen op een volle zaal voor haar jaarlijkse “winterquiz voor gelegenheidsploegen”.  Dit jaar ging op zaterdag 18 februari de quiz door in het OC van Sint-Goriks-Oudenhove.

Dat het een boeiende en vooral spannende uitgave was, bleek uit het feit dat de punten van de resultaten heel dicht bij elkaar lagen.  Net als vorig jaar was er weer een execquo voor de eerste en tweede plaats.  

Een passende waterproef in het kader van de campagne “Toern ée Min érale” moest uitmaken wie op plaats één en twee kwam.  De winnende ploeg mocht per deelnemer elk drie verschillende prijzen uitkiezen. De ploegen die tweede en derde eindigden, mochten in volgorde er elk twee uithalen.

Vanaf de vierde ploeg ging iedereen — op volgorde van rangschikking — met één prijs naar huis.  De formule “iedereen prijs” wordt bij kwb Groot-Zottegem blijkbaar nog steeds gewaardeerd!