Feestweekend ReuzeSpelPlezier was een succes!

IMG_4592.JPG

Zottegem, Velzeke, 02/03/2017:  Het feestweekend is achter de rug maar het is zeker voor herhaling vatbaar. De reclame en tornooien hebben enkele nieuwe spellenliefhebbers naar de zaak gebracht.  Op Donderdag was er de openingsreceptie waarna enkele klassiekers werden gespeeld, zo werden stratego, scrabble en zeeslag nog eens van onder het stof gehaald.

IMG_4543 - kopie.JPG

De Beiaard, SjK : Wow, spelletjes spelen zonder aan politiek te doen! Kei-neig! Vertel eens wat meer?

Organisator Ruben:  Mijn spellenwinkel in de Sonseindestraat 95 in Velzeke-Ruddershove combineer ik met een speelcaf é, dit houd in dat iedereen welkom is om een spel te komen spelen tijdens mijn openingsuren of op afspraak Het is dus niet enkel en alleen een winkel het is ook een ontmoetingsplaats voor spellenliefhebbers.  Naar aanleiding van het 1-jarig bestaan heb ik een feestspeelweekend georganiseerd.
(zie vorige artikel)   nuus.be/-/reuzespelplezier

IMG_4602.JPG

De Beiaard, SjK : Dan is het goed, want gratis reclame maken we niet 😉 Vertel eens verder wat er allemaal gebeurde, je bent goed bezig.

Organisator Ruben:  Op Vrijdag was er de Trivia-avond waar het Ploegje met Joren P, Niels D, Donaat DP en Simon D glansrijk gewonnen waren. Ze mochten een exemplaar van het spel Terra meenemen naar huis.

Zaterdag was er de voorstelling van Kingdomino, door de start van het wielerseizoen kwam er wat minder volk maar dit mocht de pret niet bederven. 8 Personen hebben gestreden om een gratis exemplaar van dit splinterieuwe spel maar er was er maar 1 de sterkste. Jeroen DM was dan ook de trotse winnaar van dit spel. Nadien zijn er nog vele andere spellen gespeeld.

IMG_4627.JPG

Het open 999-games tornooi ging door op zondag. Dit gaat deels uit van de bekende uitgever 999 Games. Alle kleine tornooien in Belgi ë en Nederland worden samen in 1 klassement bijgehouden door 999 games zelf.

http://www.999games.nl/nieuws/evenementen/999-games-open-klassement-2017.html

Wie op het einde van het seizoen in de top 8 staat wordt uitgenodigd door 999 games.

Katlijn V won het Catan tornooi en liet de concurentie ver achter zich. Het beverbende tornooi werd gewonnen door Nathalie V. Beide dames ontvingen een mooie prijs geschonken door 999-games.

Het was een druk feestweekend maar zeker de moeite waard.

IMG_4605.JPG

Uitrusten zit er niet direct in want de volgende activiteiten zijn al aan het opborrelen. Zo komt er in maart een carcassonne tornooi en in april komt Skye aan de beurt.

Eind april organiseren we ook ons eerste APRILSe GRILLEN:

we steken een wandeling in elkaar met verschillende spelletjes en opdrachten onder de baan, bij aankomst aan de zaak zal de grill warm staan om de hongerigen te spijzen. Daarnaast gaan we ook ons Kubb-team voorstellen waarmee we gaan meedoen aan het Belgisch kampioenschap KUBB in Aalst. Wie geïnteresseerd is om mee te doen met ons kubb team kan ons steeds bereiken op: info@reuzespelplezier.be

www.reuzespelplezier.be

img_4639