Beeldbank Merelbeke online!

DDL beeldbank merelbeke 2

Merelbeke, 08/03/2017: Foto’s, filmpjes, affiches, flyers, … De meeste Vlaamse gemeentebesturen hebben in de loop der jaren een indrukwekkende verzameling bestanden aangelegd die hun eigen werking tonen en ondersteunen, ook in Merelbeke dat in 2013 een beeldbank in gebruik heeft genomen, met zowel foto’s als video’s. Sinds 1 maart is deze ook online te bekijken.  

DDL beeldbank merelbeke 3

Vandaag bevat de beeldbank ongeveer 22 000 digitale bestanden. Ze worden vaak opgevraagd en intern uitgewisseld door de administratie en de technische afdelingen. Maar veel beeldmateriaal is ook interessant én leuk om met anderen te delen. En dus zullen heel wat foto’s en filmpjes vanaf 1 maart door iedereen via het internet te bekijken zijn.

Wat je er zoal vindt? Foto’s van de laatste nieuwjaarsreceptie op het Kerkplein, recente jubilea, de prijsuitreikingen bij Belgerinkel, allerlei kiekjes van jeugd- en sportkampen en nog veel meer. Nieuwsgierig? Check merelbeke.debeeldbank.be. Meer info via Dienst archief, gemeentehuis, 09 210 33 05, archief@merelbeke.be