Lady Linn & her Magnificent Seven in CC Zoetegem

 

Zottegem, 08/03/2017, persbericht:  De Gentse Lien De Greef a.k.a. Lady Linn is van alle markten thuis. Haar vierde studioalbum ‘Keep It A Secret’ is een warme, intieme en volwassen plaat waarbij ze zich liet inspireren door films, series, dromen, de liefde en uiteraard ook door haar aankomende baby. Net als voordien laat ze zich omringen door zeven fantastische en veelzijdige muzikanten.  

Logo cc zoetegem

Een dreamteam dat versterkt wordt door producer Reinhard Vanbergen (Das Pop, Tim Vanhamel, School is Cool, The Van Jets). De topmuzikanten van The Magnificent Seven brengen haar terug naar haar roots. Opzwepende beats en instrumentale riffs, Lady Linns warme altstem laveert er moeiteloos door. Herkenbaar, maar toch anders. Lady Linn blijft verrassen!

Lady Linn & Her Magnificent Seven spelen een sprankelende show samen op maat van de theaters, in CC Zoetegem op vrijdag 17 maart ’17.

Tickets voor dit concert kosten €20 en kan je kopen via de website www.cczoetegem.be, of via de UITbalie (uitbalie@zottegem.be, 09 364 64 56)