Poetshulp Zuid-Oost Vlaanderen lokt personeel met gratis mobiel internet

pascal5

Zottegem, 08/03/2017: Vanaf mei zal Poetshulp Z-O-Vlaanderen gratis mobiel internet aanbieden aan alle medewerkers. Wie nog niet over een smartphone beschikt, zal deze voordelig kunnen aanschaffen via het bedrijf. Het aanbod moet voor extra personeel zorgen want de vacatures raken amper ingevuld.  

“We zijn immers actief in een sector waar een groot tekort is aan arbeidskrachten en hebben zelf steeds openstaande vacatures voor onze regio”, zegt zaakvoerder Pascal De Corte.  “Het zal ook onze medewerkers, waarvan een groot deel geen smartphone heeft, helpen om de digitale kloof te dichten. Voor de klanten van Poetshulp Z-O-Vlaanderen zal het eenvoudiger worden om over te schakelen naar elektronische dienstencheques. Heel wat gezinnen beschikken niet meer over een vast telefoontoestel om de uren van de poetshulp te registreren en blijven daardoor papieren dienstencheques gebruiken. Met een smartphone en mobiel internet kan de poetshulp voortaan haar prestaties zelf via een applicatie ingeven, zonder extra kosten.”

Meer info via  poetshulp@telenet.be of op het nummer 09/337.51.60

X