Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Atheneum Herzele werkt samen met opleidingscentra

IMG_1664

Herzele, 13/03/2017: Voor specifieke opleidingen werkt het Atheneum Herzele samen met gespecialiseerde opleidingscentra.  In samenwerking met het RTC- regionaal technologisch centrum en het FVB Constructiv- fonds voor vakopleiding in de bouw worden deze opleidingen georganiseerd in de competentiecentra van de VDAB in Grotenberge, Aalst en Hamme.  

De leerlingen van het zevende specialisatie jaar dakwerken hebben onlangs een driedaagse opleiding genoten in het competentiecentrum van Hamme. Onder deskundige leiding van de VDAB-instructeur en hun leerkracht dhr. Van Gaver hebben ze de knepen van het vak geleerd betreffende dichtingswerken van platte daken.

Na het volgen van de opleiding(en) ontvangen onze leerlingen een attest van deelname op naam. Deze attesten kunnen zeker een meerwaarde betekenen op hun CV en bij latere sollicitaties. Op  zaterdag 22 april 2017 is er opendeurdag op de school.

X