De Grijze Geuzen, film “Achter de Wolken”

grijze-geuzen-logo

Zottegem,15/03/2017, ingezonden: De Grijze Geuzen Zottegem presenteren hun tweede film van het voorjaar op donderdag 23 maart in het Lokaal Dienstencetrum, A. Gevaertlaan met aanvang om 14u. 

x

Ditmaal wordt de film “Achter de Wolken” voorgesteld. Ooit waren Emma en Gerard geliefden maar het leven liep anders. Zij trouwde met zijn beste vriend. Vijftig jaar later vinden ze elkaar terug en worden opnieuw verliefd. Kan je aanknopen met wat je vijftig jaar eerder achterliet ? Het verhaal van een overweldigende laatste liefde, beleefd met de intensiteit van de eerste. Met de fantastische Chris Lomme en Jo De Meyere. De inkom bedraagt 3,- € voor de leden en 5,- € voor niet-leden.

W. Lampens

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X