Infoavond ‘Letsen’ in Zottegem

promo lets

Zottegem, 15/03/2017: Ben jij goed in dingen waarmee je anderen kan helpen? Heb je zelf soms eens hulp nodig bij een karwei? Wil je gereedschap wel eens uitlenen of eens gebruiken?   Kom dan naar de infoavond op vrijdag 24 maart  in het Lokaal dienstencentrum Egmont.  

LETS staat voor Lokaal Economisch Transactiesysteem. Het bestaat uit een netwerk van mensen in de steden en gemeenten rondom Zottegem, die elkaar helpen door met elkaar diensten, goederen, materiaal en tips uit te wisselen. Geld komt er niet aan te pas, wel worden punten gegeven voor een geleverde dienst. Met de punten die je ontvangt, kan je later zelf hulp ‘betalen’.

Wil je hier meer over te weten komen? Kom dan naar de infoavond op vrijdag 24 maart om 19u in het Lokaal dienstencentrum Egmont of contacteer Kris via zottegem@letst.be.