Repair Café Oosterzele werd mooi succes

DDL oosterzele Repair Café 4

Oosterzele, 15/03/2017: De vereniging ‘FV Repair Café Oosterzele’ mag trots zijn. De vijfde editie van het ‘Repair Café’, dat op zaterdag 11 maart in het GILO Oosterzele werd georganiseerd, werd een mooi succes. Het gaat elk jaar crescendo.

DDL oosterzele Repair Café 1

De Oosterzelenaars konden hun defecte spullen gratis laten herstellen door reparateurs. Gratis is helemaal in. De ‘fiksers’ hebben het alweer eens mooi gefikst. Ze gingen opnieuw heel enthousiast aan het werk. Het werd opnieuw een positieve editie wat betreft het aantal bezoekers en het aantal herstelde stukken. De bezoekers reageerden heel lovend. Er vielen terecht felicitaties voor de goede organisatie en de heel vriendelijke omgang. Er werden ook dit keer tal van toestellen aangeboden waar serieus mee geklungeld werd, zoals de grasmaaier van uw reporter.

DDL oosterzele Repair Café 3

En zie, opnieuw startklaar, dankzij fikser Dirk De Visscher. ‘De waardering doet deugd en bewijst dat de inspanningen van de vereniging ‘FV Repair Café Oosterzele’ om nu al voor de vijfde maal uit te pakken met een Repair Café’, door de Oosterzelenaars geweldig wordt geapprecieerd. De waardering spreekt boekdelen en wordt beschouwd als een steun in de rug om het ‘Repair Café’ onverdroten voort te zetten. Hartelijk dank gaat uit naar de fiksers, intussen een hechte groep vrienden geworden.

DDL oosterzele Repair Café 2

Het Repair Café werd ook een ontmoetingsplaats. In de cafetaria is het gezellig toeven met (verwen)koffie, taart, dranken tegen erg democratische prijzen. De vereniging FV Repair Café wil graag bijdragen tot een milieu- en maatschappijvriendelijk project. Geloof ons, er komt zeker nog een volgende editie. Ronduit een mooi initiatief in Oosterzele. Bedankt, fiksers.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X