Barking at the Mailman presenteert eerste CD: Trial & Error

dane 4 067

Tollembeek, 19/03/2017: Enkele weken geleden stelde Barking at the Mailman haar eerste CD voor. Met ‘Trial & Error’ koos deze lokale band voor een zestal nummers uit de huidige set die het brengt tijdens de live-shows. “Een tweetal jaar van creatief kritisch bezig zijn met nummers, waarbij we alleen tevreden waren met het beste, zorgde ervoor dat we in januari 2017 de studio in konden”, legt gitarist Tim Vandenberghe uit. “We kozen voor MM studio te Geraardsbergen, waarbij we professioneel begeleid werden door Ward Neirynck, gekend als dé referentie uit de regio (en ver daarbuiten) voor kwaliteitsvolle opnames, mixing en mastering.” ”

Wij klokten af op een 13-tal uren studiotijd, voeg daar 7 uren mixing en mastering aan toe en doe daar minstens evenveel uren luisteren & evalueren bij, om te komen tot wat u nu presenteren. We dopen onze EP “Trial & Error”, niet alleen omdat dit de eerlijke rode draad doorheen ons creatieve proces is, maar ook de verborgen kracht in de teksten van onze leadzangeres bevat.”

https://www.youtube.com/watch?v=03nb42JpTaU

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X