Thomas De Pestel werkt koppeltijdrit af.

1-RUDY6748Temse, Opwijk, 19/03/2017: Nieuwelingen, Vandaag verschenen 54 nieuwelingen aan de start in  Temse.

De renners moesten 55 kilometer afleggen, de 1 é vluchter van de dag is Emile Eeckhout. Maar wordt snel terug tot de orde geroepen, dan krijgen we een uitval van Jenno Berckmoes, Wouter De Cleen, S ébastien Van Poppel,  en Thomas De Pestel.

1-RUDY6323

In de achtergrond proberen Dylan Van Den Borre, Yente Van Lierde, Joost Bekaert, Tomas De Neve naar de leiders toe te rijden, maar is niet gemakkelijk door de stevige wind die blaast over de viaduct.

1-RUDY6281

De 2 ploeggenoten Thomas De Pestel en Wouter De Cleen, laten hun 2 metgezellen S ébastien Van Poppel en Jenno Berckmoes achter zich. Thomas en Wouter beginnen aan hun koppeltijdrit met nog 7 ronden te gaan.

1-RUDY6312

In de achtergrond is er nog een valpartij waardoor Dylan Van Den Borre opgehouden word, eens gelost lijkt terug keren niet meer mogelijk door de strakke wind.

1-RUDY6347

De 2 leiders werken goed samen, en lopen steeds verder uit, in het peloton is het ritme er uit en bereiden zich voor op de sprint voor de 3de plaats. Onder tussen sprinten de 2 ploeggenoten voor plek 1, waarvan Thomas De Pestel het haalt, voor Wouter De Cleen. S ébastien Van Poppel wint de pelotonsprint voor Jenno Berckmoes en Tomas De Neve.

Uitslag:

1 Thomas De Pestel – 2 Wouter De Cleen – 3 S ébastien Van Poppel – 4  Jenno Berckmoes – 5 Tomas de Neve – 6 Staf Galle – 7 Steffen Duym – 8 Jorre Smet – 9 Jente Van Dun – 10 Jasper Stalmans.

1-RUDY6775

Schietecatte Rudy