Lentewandeling met Neos Zottegem

0064538_nmc_wandeling-1024x683

Zottegem, 20/03/2017: Op donderdag 16 maart was het een prachtige zonnige lentedag, een uitgelezen dag om met de senioren van Neos op stap te gaan. De maandelijkse wandeling van Neos vertrok deze keer in Grotenberge doorheen het prachtige park van het kasteel van Breivelde waar het genieten was van de ontluikende bosanemonen. 

Verder ging het naar Godveerdegem  tot de Stopweide in Erwetegem om vervolgens langs de Moelde terug te keren naar de starplaats waar een verfrissing door de deelnemers gesmaakt werd. Bij Neos zit je goed www.neosvzw.be/zottegem

Het bestuur.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X