Seniorenraad Oosterzele op de filmtoer met Beethoven

 

Oosterzele, 19/03/2017: Op maandag 3 april om 14 u kan je dankzij Seniorenraad Oosterzele in de filmzaal van het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke gaan kijken naar de Amerikaanse komische familiefilm Beethoven. Het verhaal draait om een Sint-Bernardhond die vernoemd is naar Ludwig van Beethoven.

 

De familie Newton is een doodgewoon gezin. Totdat Beethoven, 80 kilo van liefde, toewijding, moed en kwijl, hun leven en inboedel voorgoed verandert. Ternauwernood ontsnapt aan een stel gemene hondendieven vindt Beethoven bij de Newton’s het huis van zijn dromen. Hij slaapt op de bank, speelt in de tuin en kwijlt op bed. Hij doet alles wat zijn baas hem verbiedt en toch wil de familie Newton hem voor geen goud missen. De film wordt vertoond volop in de paasvakantie. Grootouders, ouders, kunnen dus hun kleinkinderen meebrengen. Voor de kinderen wordt chocomelk voorzien. Tickets kosten 4 euro, koffie en gebak inbegrepen. Kaarten zijn verkrijgbaar in GC De Kluize Scheldewindeke, bib, seniorenvereniging Neos en Okra.

(R17).