Verkeersveiligheid : Leerlingen van de basisschool Klim Op vormen een levende ketting

SORI0903

Ninove, 31/03/2017: De ouderraad en de schooldirectie van basisschool Klim Op hebben actie gevoerd in het teken van de verkeersveiligheid rond de school. Ze vormden een levende ketting van ouders en leerlingen.  

De bedoeling was om ouders er attent op te maken dat ook zij kunnen bijdragen tot een veilige schoolomgeving. “Eerder deze week haden we ook al knuffels opgehangen aan de schoolomgeving”, vertelt Andy Vanbellinghen, voorzitter van de ouderraad. “We willen daarmee ouders sensibiliseren om niet op het voetpad aan de school te parkeren of op de verharde strook in de Benedenstraat. Er zijn immers veel ouders die dat wel doen. Daardoor moeten de kinderen op straat lopen, wat tot gevaarlijke situaties leidt. Met de acties hopen we ouders persoonlijk aan te spreken zodat ze zich voortaan niet meer fout parkeren

S. R.

SORI0906