Werken marktplein Sint-Lievens-Houtem op schema: fotoreportage

7

Sint Lievens Houtem, 03.04.17: Aan het bijna grootste marktplein van België is volop momenteel een grote transformatie bezig. Voor de lezers van De Beiaard stuurden wij onze fotograaf ter plaatse en hij maakte gisterenavond een  fotoreeks. Zo blijven we op hoogte van de vorderingen. Het Marktplein staat er in volle avondzon en de structuur van wat het gaat worden is nu reeds een beetje zichtbaar. Schepen Tim De Knyf gaf recent meer technische informatie aan de lezers van De Beiaard. De wegeniswerken staan op schema en de werken vorderen zo gepland is. (HDK – L.AM.P. fotografie)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X