Drugsdealers opgepakt in Geraardsbergen

Arrestatie 2_20

Geraardsbergen, 03/04/2017: Politiezone Geraardsbergen/Lierde laat weten dat er twee drugsdealers werden gearresteerd die opereerden vanuit het centrum van Geraardsbergen.  

De eerste arrestatie gebeurde op 30 maart laatstleden, de recherchedienst van de Politiezone Geraardsbergen/Lierde kon een zogenaamde ‘housedealer’ die vanuit het centrum opereerde op heterdaad  betrappen. De verdachte, een man van 40 jaar, voerde vanuit zijn woning een lucratieve handel in drugs.

Verder onderzoek leidde op 31 maart 2017 tot de arrestatie van een tweede verdachte, een man van 35 jaar uit Geraardsbergen, welke vermoedelijk deel uitmaakte van dezelfde vereniging die zich inlaat met drugsactiviteiten.

Beide personen zijn geen onbekenden voor politie en gerecht en werden door de onderzoeksrechter te Oudenaarde onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

Foto, archieffoto Lokale Politie