Film: De Grijze Geuzen pakken uit met een bekroond epos

la stanza del figlio
Zottegem, 05/04/2017. De Grijze Geuzen Zottegem zijn reeds aan hun derde filmpresentatie toe van het voorjaar en dit op donderdag 13 april om 14u in het Lokaal Dienstencentrum, gelegen aan de Arthur Gevaertlaan. Ditmaal wordt de Italiaanse film “La stanza del figlio” voorgesteld.

grijze-geuzen-logo
Het is een prachtig en ingetogen familiedrama over hoe het leven van een gelukkig Italiaans gezin compleet door elkaar wordt geschud wanneer de zoon plotseling door een noodlottig ongeluk om het leven komt. De regisseur Nanni Moretti won hiermee de Gouden Palm op het filmfestival van Cannes.

De inkom bedraagt 3,- € voor de leden en 4,- € voor niet-leden. Iedereen is van harte welkom.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X