Turnclub Olympia Merelbeke vzw geeft turn gala in het weekend van 14-15 april

DDL merelbeke turnfeest tom 5

05/04/2017, Merelbeke: Het is weer zover na het vele oefenen en nieuwe choreografie in te studeren kunnen we jullie laten genieten  van een denderende Broadway show in de sporthal te Merelbeke.  Het bestuur en de trainers van Turnclub Olympia Merelbeke vzw willen u hierbij graag uitnodigen op hun jaarlijks  turn gala.  

DDL merelbeke turnfeest tom 9.jpg

Dit jaar zochten we onze inspiratie, zoals je kan zien in het logo, op Broadway, 450 gymnasten brengen  opnieuw een wervelende show van dans en gymnastiek.  Om organisatorische redenen willen wij u vragen om uw aan wezigheid te willen bevestigen.  Dit kan het best door een mailtje te sturen naar info@tomvzw.be (0474/71.45.51)

DDL merelbeke turnfeest tom 3.jpg

Het evenement gaat door  op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april 2017. De deuren gaan open om 18.15u en de show start om 19u.  Voor vrijdag 14 april zijn wel nog steeds kaarten te verkrijgen bij het bestuur. Dit kan steeds op woensdag en zaterdag  in de sporthal tijdens de trainingen of via info@tomvzw.be

Met sportieve groeten Peter De Ruyck Voorzitter TOMvzw
(nvdr: Dank aan Danny De Lobelle)

DDL merelbeke turnfeest tom 1