Zottegem: Cava voor wie zich als paashaas verkleedt

dddd

Zottegem, 11/04/2017: Bij sp.a Zottegem zitten ze nooit om een stunt verlegen en die eer houden ze ook in de paasperiode levendig. Wie zich komend weekend tijdens het eetfestijn van de Zottegemse meerderheidspartij verkleed als paashaas aanmeldt, krijgt een fles cava.  

Persbericht sp.a Zottegem

Het wordt een druk weekend voor sp.a Zottegem. Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 april gaat het jaarlijks etentje door. Traditiegetrouw zakken dan veel mensen af naar de feestzaal van de Bevegemse Vijvers. “Omdat ons eetfestijn nu ook op Paaszondag valt hebben we een leuke actie voorbereid. Wie op vrijdag, zaterdag of zondag naar ons eetfestijn komt verkleed als Paashaas krijgt een fles cava aangeboden als aperitief,” laat sp.a-voorzitter Peter Roman weten.

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 14 april gaat het eetfestijn van sp.a Zottegem door. Naar goede gewoonte worden de hongerige magen gevuld met een lekkere kipfilet met champignonsaus of een overheerlijk vispannetje. Er is ook een vegetarische optie voorzien. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle mandatarissen en bestuursleden en kosten 15 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 8 euro. Wie vooraf geen kaartjes kocht, kan voor dezelfde prijs ook nog terecht aan de kassa.

“Dit jaar gaat het eetfestijn door in het Paasweekend. Om maximaal in de paassfeer te komen, hebben we een leuke actie uitgewerkt. Wie op vrijdag, zaterdag of zondag verkleed komt als Paashaas krijgt een fles cava als aperitief aangeboden. We zijn benieuwd hoeveel Paashazen met zin in een flesje bubbels we over de vloer zullen krijgen,” lacht Peter Roman. “Een leuke uitdaging voor alle Zottegemse would-be-paashazen!”