Zottegem: Smullen van XXL Beiaard-taart

Beiaard taart Steven Verlinden Marysse

Zottegem, 15/04/2017: Enkele weken geleden organiseerde De Beiaard online een fotowedstrijd ter ere van onze 11.000 ste volger. Vanochtend ging winnaar Steven Verlinden zijn prijs afhalen bij Bakkerij Marysse.  

Het moet gezegd, bakker Jeremy Marysse had meer dan zijn best gedaan. Zijn XXL-Beiaard taart lokte eerst verbazing en verwondering in de toonzaal en daarna nog veel meer bij Steven Verlinden toen hij ze kwam ophalen.

“Ze is echt prachtig. Ik ben er vandaag omgekomen omdat we een straks een verjaardagsfeest hebben, ik had gerust wat meer mensen mogen uitnodigen (lacht).”

Bedankt Bakkerij Marysse voor de prachtige taart (!) en bedankt alle lezers, volgers en sympathisanten om vertrouwen te blijven stellen in De Beiaard online. Jullie nieuws is ons nieuws, blijf ons volgen want er is nog veel meer nieuws op komst. Ook van ons 😉 (PDV)

17968132_1850446755276266_1616551130_o