U13 SK Munkzwalm winnen jubileumeditie paastornooi VV Horebeke

201704 tornooiploeg horebeke.jpeg

Horebeke, 17/04/2017, ingezonden: Dit weekend werd het 25ste paastornooi van de jeugd van VV Horebeke georganiseerd.  In de reeks U13 toonde SK Munkzwalm zich heer en meester in de minicompetitie. De blauw-witten versloegen achtereenvolgens Horebeke, SK Ronse en Volkegem en haalde dus 9 op 9.  

De laatste wedstrijd namen ze het op tegen KSV Oudenaarde die net als Munkzwalm ongeslagen bleef, de winnaar van het onderlinge duel zou dus ook het tornooi winnen.
SK Munkzwalm haalde het in een spannende wedstrijd verdiend met 1-2.

SK scoorde tijdens het tornooi maar liefst 22 keer en moest slecht 3 doelpunten incasseren, een zeer mooie prestatie van (boven links naar rechts) Siebe Moerman, Senne Vandenberghe, Nathan Kabongo, Wout Verbeurgt, Priske Cruypelinck, (onder links naar rechts) Jonas Baele, Timo Meersschaut, Kyell Sprangers, Lander Poelman, Juanca Rivera Suarez.