Buitenspeeldag in Melle op woensdag 19 april

DDL melle buitenspeeldag (2)

Melle, 17/04/2017: Ook de gemeente Melle neemt deel aan de grote Vlaamse Buitenspeeldag, dit jaar op woensdagmiddag 19 april 2017 tussen 14 en 17 uur. De gemeentelijke jeugddienst heeft in samenwerking met de jeugdverenigingen een leuk activiteitenaanbod in elkaar gebokst.  DDL melle buitenspeeldag (1)

Stip deze dag maar aan op de kalender en spreek je vrienden en vriendinnen aan om mee te komen. Vergeet ook je drankje niet, want van al dat spelen krijg je zeker dorst.

De Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die kinderen en jongeren wil aanzetten om de pc, Playstation, Wii en andere spelconsoles even aan de kant te laten en te kiezen voor het buitenspelen en sporten in hun onmiddellijke omgeving.
Enkele jeugdverenigingen hebben hun speelterrein omgetoverd tot een leuke speelplek en ook de jeugddienst zorgt ervoor dat er van alles te beleven valt.
Je kan terecht op 4 plaatsen voor tal spelletjes:

· Jeugd Rode Kruis Melle ‘Lijsternest – Wautersdreef 25 – Melle
· KSA Melle-Vogelhoek Vogelstraat z/n – Melle
· Chiro Gontrode Proefhoevestraat 1 – Melle
· Speelterrein kruispunt Driebunderputlaan – Koekoekstraat

Die dag dus geen excuus om binnen te blijven. Van ons krijg je ‘spelen en sporten’ als huiswerk mee en onder een stralende zon wordt het een onvergetelijke dag! Ook ouders zijn welkom op de Buitenspeeldag!

Vooraf inschrijven is niet verplicht. Maak er gewoon een zot coole Buitenspeeldag van!
Informatie

An De Saveur, dienst Jeugd, Gemeenteplein 1, 9090 Melle
Tel. 09 210 07 76, e-mail jeugddienst@melle.be

DDL