Sint-Barbaracollege : ‘Balls & brains’

SenseBall_SBC_(6)

Zottegem, 18/04/2017, ingezonden: Het sportteam van het Sint-Barbaracollege investeerde in een pakket SenseBalls! Met deze SenseBall als complete balpartner kan de balvaardigheid van de leerlingen verbeterd en verder ontwikkeld worden. Leren jongleren met bal en brein. 

Senseballs kunnen toegepast worden voor de oog-handcoördinatie of de oog-voetcoördinatie te oefenen: zoals het tweevoetig spelen. SenseBall is veel meer dan een voetbaltraining met een bal aan een koordje!

SenseBall is een complete partner om het balgevoel bij de leerlingen verder te ontwikkelen en dit tweevoetig! Zowel links als rechts spelen wordt uitgelokt wat dan weer de lateralistatie bevorderd bij de jonge kinderen. Met de hoge snelheid en precisie van de beenbewegingen is het een uitdagend, leerrijk attribuut in de lessen alvaardigheden. Dit is een troef bij deontwikkeling van eender welke sporttak.

Onze gemotiveerde sportertjes gaven het beste van zichzelf tijdens deverschillende oefeningen o.l.v. meester Wim Decock. Talent zat!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X