Stand-up comedian Han Solo in GC De Kluize Scheldewindeke

GC-1Scheldewindeke, 15/04/2017:  Wie stand-up comedian Han Solo al aan het werk zag, weet waar hij zich op vrijdag 21 april vanaf 20 u in het GC De Kluize Scheldewindeke aan mag verwachten bij de voorstelling van zijn nieuwste show Kloenke, waar hij stevige klappen uitdeelt. Wat wordt het, met Han Solo weet u nooit. Vier wilde kotjaren van Han Coucke (industrieel ingenieur) in Gent leverde, voldoende stof op voor zijn eerste succesvolle cabaretshow. Een ding is zeker, met Kloenke wordt het opnieuw lachen, brullen, gieren.

In Kloenke moet Han Solo ook zelf slagen incasseren. Hij blijft terugvechten. Nu de Islamitische Staat, de Kuringse Kleurenwies Kameraden, radicale hobbyclubjes de wereld bedreigen, is Han Solo actueler dan ooit. En noodzakelijk! Hij is de stekende aambei in de reet van alles wat conservatief, extreem en naïef is. Ongemakkelijk, pijnlijk zelfs, maar altijd grappig. Humor met inhoud, diepgang, dubbele bodems en liters zalf. Kloenke is de vierde avondvullende show van Han Solo (Han Coucke). Naast Han Solo is acteur Han Coucke ook regisseur van Philippe Geubels, Steven Mahieu, William Boeva,…
Tickets kosten 14, 13, 12 en 11 euro GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke en zijn verkrijgbaar in het GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, via reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30, www.gcdekluize.be. (Reporter 17)
                                                           
X