Buurtbabbel met CD&V Oudenhove

PDV_Goossens VerzekeringenSint-Maria-Oudenhove: Zondag 7 mei nodigt CD&V Oudenhove alle inwoners van Sint-Maria-Oudenhove uit voor een gezellige babbel met de lokale bestuursleden, burgemeester en schepenen.  

Wat?

“Samen willen we terugblikken op het gevoerde gemeentebeleid in onze deelgemeente en luisteren naar jouw suggesties”, aldus initiatiefnemers Leen Goossens, Robin De Cubber en Jonah Penninck. “Heeft u opmerkingen omtrent de verkeersveiligheid, openbare werken, rioleringswerken of een ander probleem? Dan is dit de ideale gelegenheid om het met ons te bespreken. Ontdek eveneens welke lokale projecten er nog op stapel staan. En dat zijn er nogal wat!”

Praktisch

CD&V Oudenhove verwacht u op zondag 7 mei vanaf, 10.30u in het O.C. van Oudenhove, (Hazestraat 2). Voor een “leuke babbel tussen pot en pint.”