Laatste kaarten voor lezing Els De Schepper in Oosterzele

1

Oosterzele, 20/04/2017: Op vrijdagavond 28 april is Els De Schepper voor een lezing te gast bij Soroptimist Zottegem / Zuid-Oost-Vlaanderen, ten voordele van de sociale werking van deze damesserviceclub.  

Onder de noemer ‘Achter de schermen’ zal Els De Schepper tijdens deze lezing ronduit vertellen over haar leven zowel in als naast de schijnwerpers. Zij zal dit doen in het gemeenschapscentrum De Kluize aan de Sportstraat in Oosterzele, op vrijdag 28 april om 19u30.De toegangsprijs bedraagt 50 euro voor de lezing en de aansluitende receptie met gratis glas champagne of mocktail, broodjes, fingerfood en sweets.

Kaarten zijn te verkrijgen bij de Soroptimist-leden alsook bij Pralifino aan de Stationsstraat 24 in Zottegem. De opbrengst van de avond is integraal bestemd voor de goede doelen en sociale projecten van serviceclub Soroptimist Zottegem / Zuid-Oost- Vlaanderen . En meer bepaald het gezinsvervangend tehuis ’ t Roborstje uit Zwalm wordt in de kijker gezet . Met de extra fondsen zullen de kinderen genieten van een zomervakantie aan zee. Club Soroptimist  Zottegem wil ook langs deze weg zijn talrijke sponsors van dit Soropevent bedanken.  (CC) ( MF)