Sp.a Zottegem viert 1 mei met Raf Coppens en Rudy De Leeuw

Zottegem, 25/04/2017: Elk jaar op 1 mei doet sp.a Zottegem ‘een specialleke’ en dat is dit jaar niet anders. De Zottegemse socialisten nodigen al hun leden en sympathisanten uit voor een gratis avondje humor met Raf Coppens en ernst met ABVV-topman Rudy De Leeuw. Lees de details hierna. (PDV)

Persbericht

ZottegemSp.a  Zottegem nodigt uit : Comedy op mei-avond met Raf Coppens

In Zottegem legt sp.a Zottegem op de vooravond van 1 mei haar leden en sympathisanten extra in de watten. Ze doen dat ook dit jaar met een portie humor en hilariteit. Op zondag 30 april 2017 kan iedereen in zaal Rhetorica terecht voor een dolgekke avond met een optreden van stand-upcomedian Raf Coppens. De avond is volledig gratis en iedereen is welkom!

Naast een gezonde dosis humor met Raf Coppens is er op mei-avond natuurlijk ook een politieke noot. Dit jaar is ABVV-topman Rudy De Leeuw aan de beurt. Vlaams Volksvertegenwoordiger Kurt De Loor: “1 mei is voor socialisten een zeer bijzondere dag. Wereldwijd wordt dan het Feest van de Arbeid gevierd, aan die feestdag ligt de historische strijd voor een achturige werkdag ten grondslag. Maar het gaat vandaag de dag natuurlijk over veel meer. Het gaat om de continue strijd voor een sterke sociale zekerheid en die is vandaag de dag meer dan nodig!”

De Zottegemse mei-avondhappening op zondag 30 april begint om 20 uur in Zaal Rhetorica (Hospitaalstraat) en is volledig gratis. Iedereen is welkom! Na de politieke noot en het trainen van de lachspieren wordt iedereen uitgenodigd voor een gratis hapje en drankje in het Volkshuis.