CC Zoetegem: Een Man Die Zijn Fiets Verkoopt, Bert en Roy spelen SKETCH1

 

Zottegem, 26/04/29-2017, ingezonden – Wie hun namen nog niet kent, kent zeker hun koppen. Als het Belgische films of tv-series aan karakters ontbreekt, doen makers maar wat graag een beroep op Bert Haelvoet en Roy Arnouts. Met SKETCH1 gaan de heren op zoek naar de ultieme vorm van het korte komische optreden.  Het basisgegeven? Een man die zijn fiets verkoopt,  donderdag 4 mei, 20 uur.

SKETCH image001

In SKETCH1 zien we hoe een man aan het begin van de 21ste eeuw,
te midden van een vluchtelingecrisis en  terreurgeweld,  niet langer weet wat te doen met zijn leven.
Om zijn dagen enigszins vorm te geven besluit hij zijn fiets te verkopen.
Want wat doet de westerse mens om z’n existenti ële eenzaamheid te verdrijven:
kopen en verkopen.

Hoewel de OF in BERT of ROY doet vermoeden dat u zou moeten kiezen tussen één van de twee, krijgt u ze willens nillens beiden.  Want waarom zou u ook moeten kiezen tussen theater OF humor, lach OF traan, kunst OF entertainment.
BERT of ROY serveren het u allemaal.  In een eigenzinnige mix van theater en humor brengen ze ongedwongen de meest pure vorm van toneelspelen. Zonder franjes en enkel met de tekst als wapen kruisen zij elke avond opnieuw, alsof het de eerste keer is, de degens.  In een taalspel waarin er voor een keer geen plaats lijkt voor een winnaar,
tenzij dan  de kracht van de taal!

(Ook voor mensen met een fobie voor theater)

ZIEN IS GELOVEN

op donderdag 4 mei, 20 uur in CC Zoetegem.
Tickets kosten €14 en kan je kopen via www.cczoetegem.be of aan de Uitbalie (09 364 69 33, uitbalie@zottegem.be)