SONY DSC

U13-provinciaal van SK Munkzwalm hebben er een fantastische competitie 2016-2017 opzitten

U13 SK Munkzwalm DSC04814.jpg

Munkzwalm, 05/05/2017 – De U13-provinciaal van SK Munkzwalm hebben er een fantastische competitie 2016-2017 opzitten. Ze waren in ieder geval d é ploeg in vorm bij blauw-wit. In de eerste seizoenshelft werd slechts vier keer verloren. Nà Nieuwjaar werden alle wedstrijden zelfs gewonnen; een reeks van vijftien op een rij !  

sk munkzwalm.jpeg

Dit knap sportief staaltje werd geleverd door : Lander Poelman, Emma Van Wambeke, Sil Van Daele, Tjisse Van Daele, Xin Vanden Meersschaut, Siebe Moerman, Pepijn Baert, Iewe Minnaert, Jasper Dupont, Thomas Bakkaus, Priske Cruypelinck, Juanca Rivera-Suarez en Xander Callens.

Afgelopen maandag dan was er de deelname aan het sterk bezet 1 Mei-tornooi voor U13-interprovinciaal van RFC Wetteren. Ook hier toonde SK Munkzwalm zich weer van zijn beste kant en kreeg bij vriend en vijand alle handen op elkaar voor het geleverde spel. Met overwinningen tegen de thuisploeg, Drongen en Vrasene en een gelijkspel tegen Eendracht Aalst — er werd ook slechts één tegendoelpunt toegestaan — kroonde de ploeg zich tot de verdiende eindwinnaar ! Een welgemeende proficiat aan alle spelers is hier dan ook op zijn plaats.

De ploeg werd geleid door trainer Rudy Van Laethem en afgevaardigde Renate Cromphout, die vanzelfsprekend meedelen in het succes.

(Mario Dupont)