Derde film FC De Kampioenen in de maak

2988965-40cf376515edeed21df560ea8c99e070

Brakel, 07/05/2017 –  Morgen vertrekt Marijn Devalck ( BOMA) naar Zuid-Afrika om er de opnames mee te maken van de derde film van FC De Kampioenen. Boma: “We vertrekken via Johannesburg en komen dan terecht in Kwazulu-Natal. We gaan o.m. opnames maken in het Golden Gate National Park en deze gaan duren tot 2 juni want dan zijn we terug in Belgi ë.” (BB)

Voetbal

Vervolgens moet er nog één maand in Belgi ë worden gewerkt om de film af te kunnen maken. Boma: “ Uiteraard gaat de film over voetbal en gaan we trachten enkele Afrikanen ( negers) te transfereren om een succesvolle ploeg te krijgen. Johan Boskamp krijgt eveneens een belangrijke rol in het verhaal. DDT Blijft in Belgi ë samen met zijn secretaresse Doortje en mijn geliefde Goedele moet je ook niet in Zuid-Afrika verwachten. Geregeld wordt er naar het thuisfront gecorrespondeerd.”

Première

De première van deze nieuwe film van FC De Kampioenen wordt in de kerstperiode van 2017 verwacht. De titel van de film wordt ‘Kampioenen Forever’. De films van FC De Kampioenen zijn steeds een succes geweest. De eerste film bracht 760.000 kijkers over de vloer in de bioscoop. Voor de tweede film waren dit er 725.000 bezoekers. Boma: “ Uiteraard is dit veel voor een Vlaamse productie. De Kampioenen blijven zeer populair als we de kijkcijfers van de zoveelste herhaling op televisie in het vizier nemen. (Bert Broos)