Nieuwe fanclub voor Elias van Breussegem in Steenhuize Wijnhuize

SORI6300

Steenhuize-Wijnhuize, 07/05/2017 – In wielercaf é ’t Berghof in Steenhuize is vrijdag de nieuwe fanclub van de profwielrenner Elias Van Breussegem (Crelan Willems Charles) voorgesteld. (SR)

SORI6315

In de loop van de avond werd de fanclub voorgesteld. Iedereen kon er zich registreren als lid van de fanclub. Het lidmaatschap bedraagt 20 euro en in ruil daarvoor kan ieder lid onmiddellijk een supporterspolo op maat bekomen. Er zijn zowel dames- als herenmaten.

SORI6312

Intussen wordt er hard gewerkt om de supportersvlag klaar te krijgen die zijn plaats krijgt aan de voorgevel van het supporterslokaal. Op zondag 25 juni 2017 kan men live Elias gaan bewonderen. De fanclub heeft een busuitstap naar het Belgisch kampioenschap in Stabroek, Antwerpen tegen voordeeltarief gepland.

Elias Van Breussegem is volop aan trainen voor de Ronde van Noorwegen die start op 17 mei 2017.

SORI6296

Het wielercaf é ’t Berghof heeft een jarenlange traditie. Voorheen was het reeds het lokaal van de broers Bert én Staf Scheirlinckx, en Frank Vandenbroucke heeft er jaren een vast stek gehad. Tot vorig seizoen was het lokaal van de supporters van Tim De Troyer er gevestigd. (Sophie Richez)