Vlottentocht Jeugddienst en Jeugdraad Ninove

SORI6444

Ninove, 07/05/2017 – De vlottentocht op de Dender, georganiseerd door de Jeugddienst en Jeugdraad van Ninove, is een heuse traditie. Gisteren  was het opnieuw zover. Onze reporter Sophie Richez ging een kijkje nemen en bracht  een prachtig fotoverslag mee terug. (SR)

Vanaf 9 uur werden de vlotten gebouwd op het grasveld achter kinderdagverblijf De Hartjes.

Naast 11 jeugdverenigingen namen er ook 2 carnavalsverenigingen deel. Vanaf 12.30 uur konden de vlotten te water worden gelaten, om uiteindelijk omstreeks 13u30 uur het startsein van de vlottentocht aan de ‘Tweede brug’ te geven.

Rond 16.30 uur kwamen de eerste vlotten aan ter hoogte van ‘De dikke van Pamel’ in Roosdaal. De vlottentocht verliep vlotjes … (tekst en foto’s, Sophie Richez)