Melle: Diamanten huwelijk voor Willy Vercruyssen en Irma Colman

DDL melle diamanten br willy vercruyssen en irma colman retro

Melle, 11/05/2017 – Willy Vercruyssen en Irma Colman werden vrijdag ontvangen in de raadszaal van Melle voor hun 60ste huwelijk verjaardag. (DDL)

Zestig jaar geleden stapten Willy Vercruyssen en Irma Colman in het huwelijksbootje. Samen hebben ze zes kinderen: Eddy, Wendy, Johan, Danny, Rosita en Vera  die samen zorgden voor zes kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

DDL melle diamanten br willy vercruyssen en irma colman (9)

 

Willy werkte 40 jaar als havenarbeider, tot een welverdiend pensioen hen wachtte. Irma werkte 30 jaar als poetsvrouw.  Sinds 2014 brengen ze samen hun pensioen door in Melle. Ze genieten nog van reizen en kamperen. (Danny De Lobelle)

DDL melle diamanten br willy vercruyssen en irma colman (4)