Geraardsbergen: Magische open dag voor Basisschool Karmelieten

DSC_0324 (Medium)

Geraardsbergen, 11/05/2017 –  Naar jaarlijkse gewoonte zette basisschool Karmelieten afgelopen weekend zijn deuren open. Een uitbundig team van leerkrachten en leden van het oudercomit é verwelkomden de kids, (groot)ouders en sympathisanten met ballonnen en springkastelen op de school. (PDV)

Deze editie stond het schoolfeest volledig in het teken van “Kleine prins in Wonderland”. Om 14.30 uur ging de schoolvoorstelling van start in afgeladen volle feestzaal! Het magische verhaal van de ‘Kleine Prins” en de acts van de kleutertjes werden duidelijk gesmaakt door de aanwezige massa mensen. De kleutertjes werden na afloop dan ook getrakteerd op een oorverdovend applaus!

Het feest ging door met een resem aan wondere activiteiten in de klassen en groene schoolomgeving : spelletjeseiland, toveren met wonderpapier, stoere kasteelopdrachten, provinciespel, uitvindersbeurs, poppenspel, workshop trucs en trucage, programmeren in het ICT-lokaal,… Ook de fotozoektocht en het KUBB-tornooi kon op veel bijval rekenen van de bezoekers!

De directie en de leerkrachten willen de leerlingen en het oudercomit é bedanken voor hun inzet alsook de ouders en sympathisanten voor hun enthousiasme en steun.

DSC_0240 (Medium)