De rommelmarkt in Oosterzele  blijft immens populair

DDL oosterzele sinksen rommelmarkt (1)

Oosterzele, 14/05/2017 –  Objectofielen en verzamelaars van allerlei voorwerpen worden in Oosterzele op hun wenken bediend. In de rommelmarkt, die georganiseerd wordt tijdens Sinksenkermis, zal op zondag 4 juni vanaf 10 u tot 18 u opnieuw veel leven zitten. De rommelmarkt in Oosterzele blijft immens populair. Deelnemen is gratis. (Reporter 17, foto’s DDL)

DDL oosterzele sinksen rommelmarkt (3)

Kom gewoon gezellig rondkuieren, snuffelen en tegelijk de koop van je leven ontdekken. Het Dorp en de Windekekouter wordt the place to be voor wie op zoek is naar allerlei snuisterijen. Al wie geboeid is door nostalgie en vintage moet richting Oosterzele. Velen zullen naar de rommelmarkt afzakken op zoek naar spullen die ze graag een tweede leven gunnen. De koopjesjagers zullen op de editie 2017 zeker present tekenen.

Je kan op de rommelmarkt in Oosterzele op een ontspannende manier allerlei curiosa, waardevolle spullen, leuke hebbedingetjes op de kop tikken. De curieuzeneus, de verzamelaar, de antiekliefhebber, de prijsbewuste, de snuisteraar, de snuffelaar,… één voor één zullen ze de rommelmarkt afschuimen. De standhouders zetten zich op zondag 4 juni met plezier in om boeken, fonoplaten, kaders, grote en kleine sierstukken, elektrisch materiaal, glazen, mandjes, curiosa, kleinoden uit de goede oude tijd, zeldzame prentkaarten, vreemde en merkwaardige dingen in hun soort, waardevolle brocante, spullen uit de golden sixties, een antieke schouwgarnituur,…te verkopen tegen spotprijzen.

DDL oosterzele sinksen rommelmarkt (2)

Tweedehandsspullen zijn vaak toffer dan nieuwerwetse stukken, vaak kwalitatief beter en je haalt een origineel stuk in huis dat niemand anders heeft. Je kan op de Sinksenkermis in Oosterzele echte koopjes doen. Nog altijd zijn veel mensen fan van vlooienmarkten. Veel is er te koop voor een prikje. Oude voorwerpen spreken aan. Oude spullen hebben een ziel, ze zeggen veel over de tijd waarin ze ontworpen zijn. Het succes van de rommelmarkt in Oosterzele zit hem in de combinatie van goedkoop winkelen én het ontspannend effect.

Maar het woord ‘rommelmarkt’ vinden we achterhaald, want op de rommelmarkten kan je veel bruikbare spullen op de kop tikken. En verder kan je van het bezoek aan de rommelmarkt tijdens de Oosterzeelse Feesten kan je een leuke daguitstap maken. De rommelmarkt is vaak de enige hoop om dat ene ding te vinden waar je al zo lang op zoek naar bent. Ga op zoek in Oosterzele naar een leuk hebbeding. Je kan ook genieten van het indrukwekkend programma van de Sinksenkermis 2017.

Schrijf in

En leuk meegenomen, deelnemen is gratis. Wie info wenst over de rommelmarkt op zondag 4 juni kan contact opnemen met Hilde Aelvoet, hildeaelvoet@hotmail.com.

Reporter 17, foto’s DDL