Zottegem: Mini-onderneming Campus Centrum schenkt 300 euro aan Lichtpunt

FB_IMG_1494709693003

Zottegem, 14/05/2017 – C-Movies, de mini-onderneming van de zesdejaars van het OLV-College Campus Centrum, sloot het jaar af met een mooie winst. Een deel daarvan – 300 euro – werd geschonken aan vzw Lichtpunt. (PDV)

FB_IMG_1494709705201

Gedurende het hele schooljaar verkochten de leerlingen met C-Movies producten zoals oortjes, koptelefoons, speakers, powerbanks, usb-sticks en adapters. Op die manier hoopten zij de waarde van het aandeel van hun investeerders te verdubbelen. De laatste aandeelhoudersvergadering met de bekendmaking van de bedrijfsresultaten vond vrijdagavond plaats.

FB_IMG_1494709707994

Met veel trots maakten de leerlingen bekend dat ze in hun opzet geslaagd waren. De waarde van elk aandeel is gestegen van 10 naar 20,14 euro. C-Movies maakte bovendien niet alleen zijn aandeelhouders gelukkig. De minionderneming besloot ook 300 euro aan vzw Lichtpunt te schenken. Na het officiële gedeelte klonken leerlingen, leerkrachten en aandeelhouders op het mooie resultaat.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X