Sint-Lievens-Houtem: Nieuwe fase renovatiewerken Marktplein start op 29 mei

unnamed (3)

Sint-Lievens-Houtem, 18/05/2017 –  De aannemer start op maandag 29 mei met een volgende fase van de werken aan het Marktplein. Hiervoor zal de gewestweg N462 bijkomend ter hoogte van Polbroek, worden afgesloten voor alle verkeer.  Dit zal de nodige omleidingen tot gevolg hebben. (HDK, foto’s L.A.M.P.)

unnamed (1)
Om de verkeerssituatie duidelijk te communiceren naar alle omwonenden en bezoekers van het Marktplein, zal de pers worden uitgenodigd (op 24 mei) om verdere toelichtingen te  verstrekken.
unnamed (1)
Het gemeentebestuur en de schepen van Openbare werken Tim de Knyf, willen zoveel mogelijk informatie verstrekken aan de betrokken inwoners, zodat iedereen voorafgaand  geïnformeerd is over nog maar eens de nieuwe omleidingen.
De omvang van de renovatiewerken zijn geen klein bier en dat heeft  uiteraard diverse en verschillende omleiding tot gevolg.
HDK (foto’s L.A.M.P)
unnamed