“Zonnepanelen zijn nog steeds interessant voor de consument”

Brief OCMW voorzitter kurt de loor

Zottegem, 20/05/2017 –  Op maandag 22 mei 2017 vindt in het Volkshuis in Zottegem een infoavond van SamenSterker over zonnepanelen plaats. “Zonnepanelen zijn goed voor het milieu en voor je portemonnee,” laat Kurt De Loor weten. (PDV)

“Met de zonnepanelen kan je gratis elektriciteit opwekken. De installatie, op je dak of in de tuin, geeft een gegarandeerd rendement en optimale opbrengst. Bovendien kan je dankzij de samenaankopen van SamenSterker gratis een vrijblijvende offerte laten opmaken en krijg je een vaste korting van 12,5%. Zeker de moeite om eens langs te komen dus.”

De Loor: “Zonnepanelen zijn nog steeds zeer interessant voor de consument. De investering is binnen de vijf tot zes jaar terugbetaald, je energiekosten dalen en de waarde van je woning stijgt omdat je E-peil daalt. Bovendien help je het milieu door deze duurzame investering. Veel mensen zitten echter nog met een pak vragen over de aankoop van zonnepanelen. Zij kunnen terecht op de infoavond van SamenSterker over zonnepanelen.”

“Dankzij de samenaankopen van SamenSterker kan je gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte ontvangen voor een installatie op jouw maat. Een ervaren en betrouwbare aannemer komt dan langs om een kijkje te nemen en je verder te helpen. Na de beslissing om de zonnepanelen aan te kopen, worden ze binnen de tien weken geplaatst. SamenSterker heeft ook een vaste korting onderhandeld van 12,5%, ongeacht de formule die je kiest en wie zelf een nieuwe klant aanbrengt kan 75 euro terugverdienen,” laat De Loor weten.

 

De infoavond over zonnepanelen gaat door op maandag 22 mei om 20u in het Volkshuis in Zottegem (Markt, Zottegem).