Schoolfeest en opening speelplaats VBS Balegem

DDL balegem schoolfeest en nieuwe speelplaats (5) (1)

Balegem, 25/05/2017 –  Zondag had een vernieuwd schoolfeest plaats op de VBS Balegem. In plaats van de leerlingen iets naar voor te laten brengen  zoals gewoonlijk, koos men resoluut voor verandering. Tegelijk werd ook de nieuwe speelplaats voorgesteld. (DDL)

DDL balegem schoolfeest en nieuwe speelplaats (12)

320 sympathisanten kwamen een croissant en sandwiches nuttigen met bijhorende bubbels, koffie of chocomelk. In samenwerking met de ouderraad en leerkrachten had men een gans programma uitgewerkt. Na het ontbijt was er een verrassende wandelzoektocht met aansluitend rond 11.45u de offici ële opening van de vernieuwde speelplaats met receptie, doorlopend springkastelen, volksspelen en grime.

DDL balegem schoolfeest en nieuwe speelplaats (7) (1)

 

Op 1 september was de speelplaats nog een bouwwerf maar vanaf half september werd de vernieuwde speelplaats in gebruik genomen. Padre Renaat uit Landskouter mocht samen met de directrice   Karlien Meersman het lintje knippen.

Padre benadrukte dat kinderen in deze digitale tijd nog tijd en plaats moeten krijgen om te spelen en dat men verdraagzaam moet zijn in de buurt waar speelpleintjes zijn.

DDL balegem schoolfeest en nieuwe speelplaats (6) (1)

(Danny De Lobelle)

X