Vrije Basisschool Balegem opent nieuwe speelplaats

vrije basisschool balegem IMG_1299.JPG

Balegem, 27/05/2017 – Zondag 21 mei werd onder een stralende zon en met heel wat   nieuwsgierige ouders de nieuwe speelplaats van VBS De Wegwijzer Balegem geopend. (R17)  

vrije basisschool balegem IMG_1269.JPG

Een heerlijk ontbijt in open lucht, een wandeltocht, kindergrime en springkastelen zorgden voor   een fijne aanloop naar de offici ële opening met receptie.   ‘De nieuwe speelplaats heeft voor elk wat wils.   Rustige hoekjes voor kinderen die er nood aan hebben, bewegingsparcours, reuze gezelschapsspelen…zorgen voor een aanbod op maat.

vrije basisschool balegem IMG_1311.JPG

De speelplaats ontstond vanuit een werkgroep van leerlingen, ouders en leerkrachten.   Met een glaasje bubbels werd geklonken op het uitdagende en uitnodigende resultaat’, weet een zielsgelukkige directrice Karlien Meersman.
R 17