Zottegem: Brandweermannen verrassen afscheidnemende sergeant met ‘brandje’

Brndw (3)

Zottegem, 31/05/2017 – Sergeant Johan Pluym heeft er maar liefst 27 jaar dienst opzitten bij de Zottegemse brandweer. Hij geniet vanaf morgen van een welverdiend pensioen.  Zoveel jaren trouwe dienst wilden zijn collega’s natuurlijk niet onopgemerkt laten voorbij gaan. (PDV)

Sergeant Pluym werd maandagavond verrast met een laatste ‘brandje’, achteraan op de parking van caf é Driebunderhof. Na de oproep had hij nog niets in de smiezen, maar eenmaal ter plaatse begreep hij snel dat het een speciaal brandje was. Zeker bij het zien van al zijn collega’s die hem toejuichten en een welverdiend applaus gaven. De koude douche die ze van hun sergant kregen, namen ze er graag bij. Proficiat Johan!

(Pieter De Valkenaere)