De stadskernvernieuwing werkt: Mossel Popup opent volgende maand in Zottegem

de mossel popup zottegem.png

Zottegem, 04/06/2017 – Op maandag 3 juli  opent ‘De Mossel Popup’ zijn deuren in de Stationstraat 2 te Zottegem, vlak bij het marktplein. De shop is alle dagen open tot 28 september. Je kan er ook toebehoren vinden.  

Persbericht

Dagverse Zeeuwse mosselen zijn er verkrijgbaar samen met alle producten die erbij horen. Van mosselgroentjes tot -kruiden tot speciale -kookpotjes. De popup zal elke dag van de week open zijn en sluit terug zijn deuren op 28 september.

Nu de stadskernvernieuwing in Zottegem achter de rug is, openen steeds meer nieuwe winkels de deuren. Op maandag 3 juli gaat zo ook ‘De Mossel Popup’ open. Een popup viswinkel waar je terecht kan voor mosselen (Jumbo en Goudmerk) met daarnaast een gamma aan bijproducten zoals: versgesneden groentjes, frieten, mosselsaus, mosselkruiden, mosselkookpotjes…

Op 28 september sluit deze viswinkel terug de deuren. Tijdens deze periode is de popup 7/7 geopend. “Mosselen met friet is een Vlaams gerecht bij uitstek. Zo kwam ik op het idee om in Zottegem een popupwinkel te openen waar alles draait rond dit prachtige product!” zegt uitbater Arne De Koninck.

Meer info vinden jullie terug op hun Facebookpagina facebook.com/DeMosselPopup of op hun website www.demosselpopup.be.