Davidsfonds wil stunten: 100 Zottegemnaren de lucht in?

image003

Zottegem, 04/06/2017 – Op zaterdag 1 juli (of zondag 2 juli) 2017 – naargelang de weeromstandigheden — wil het Zottegemse Davidsfonds i.s.m. Madou ballonvaarten 100 Zottegemnaren de lucht in krijgen. (PDV)

Een unieke ochtendvaart om de opkomende zon boven onze eigen streek te ontdekken vanuit een unieke positie: een luchtballon!

De opstijglocatie bevindt zich op het industrieterrein in Leeuwergem, achter het warenhuis Albert Heijn (Spelaanstraat) te Zottegem en de samenkomst is voorzien om 6 uur (zes uur!) ’s MORGENS.  We ontdekken vanuit de ballon de opkomende zon!

Praktisch

De kostprijs bedraagt 100 euro voor een volwassene*, 75 euro voor kinderen minder dan 12 jaar en 50 euro voor kinderen minder dan 10 jaar. Familieleden of vrienden die de ballon met de wagen volgen zijn tevens welkom en krijgen na de ballonvaart ook ontbijt.

(*de reguliere prijs voor een ballonvaart is tussen 125 en 175 euro per persoon)

Inbegrepen: ballonvaart van 1 uur, verzekering, pet, diploma én ontbijt (ook voor de begeleiders die niet vliegen).

Info en inschrijvingen: Patrick Verplanken — 0478 433 871 of patrick.verplanken.dfz@gmail.com