Visit Geraardsbergen krijgt mooie plek op nieuwe website

IMG_3317.PNG

Geraardsbergen, 04/06/2017 –  Visit Geraardsbergen kreeg een prominente plek op de nieuws stadswebsite. De toeristische dienst van Geraardsbergen werd door Toerisme Vlaanderen recent geselecteerd als één van de 40 steden voor internationaal onthaal. (LB)

Op Visit Geraardsbergen vind je informatie voor een bezoek aan Geraardsbergen. Binnenkort wordt deze zelfs aangeboden in vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Visit Geraardsbergen zou visueler en dynamischer zijn dan voorheen en de achterliggende technologie maakt het makkelijker om evenementen tijdelijk een prominente plek te geven op de website en om meteen door te klikken naar verwante onderwerpen. De website werd ook aangepast voor tablets, smartphones en sociale media.

Zo kan je ook alles zeer goed volgen op facebook, instagram en dergelijken. Ga dus zeker een kijkje nemen op www.visitgeraardsbergen.be en ontdek wat voor moois Geraardsbergen te bieden heeft. Laat je mee nemen doorheen deze prachtige historische stad via de kleurrijke foto’s. Bewonder ook zeker eens het kersverse logo.

(Lisa Bilterijst)