Openluchtmis en processie in Godveerdegem

Naamloos-1

Godveerdegem, 05/06/2017 – De landelijke gilde en KVLV Godveerdegem melden dat er op vrijdag 16 juni een openlucht misviering zal plaatshebben aan de Sint Antoniuskapel. De mis zal vooraf gegaan worden door een processie die start aan de kerk van Godveerdegem. (PDV)

De misviering kadert in het feest van St Antonius en start om 19u30  aan de St Antoniuskapel in Godveerdegem (hoek Tulpenstraat en Stopweide). Pastoor deken Hans Vandenholen zal voorgaan in deze mis die mede logistiek ondersteund wordt door de Landelijke Gilde   en KVLV Godveerdegem.

De mis zal vooraf gegaan worden door een processie die start aan de kerk van Godveerdegem om 18u45. De processie zal opgeluisterd worden door het muziekkorps van Sint Maria Oudenhove en de misviering door het Sint Pauluskoor van Godveerdegem.

Na de mis is er ter plaatse gelegenheid tot het nuttigen van een drankje. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het onderhoud van de kapel.