Jade Linthoudt verlengt provinciale titel

1-Jade linthoudt.jpg

Beveren, 06/0/2017 – Zondag stond voor de 12-, 13- en 14-jarige aspiranten het Provinciaal Kampioenschap in  Beveren op het programma. De 13-jarige Jade Linthoudt uit Appelterre-Eichem van het Van Den Hauwe Cycling Team Koninklijke Gentse Velosport verlengde haar titel. (RS)

1-RUDY5240

Jade: “Ik heb mijn tittel kunnen verlengen en ik ben er superblij mee. Het was een zware wedstrijd door de wind. Jammer genoeg kon ik mijn topniveau niet halen door een aanslepend gezondheidsprobleem. Nu is het twee weken geen koers wegens de examens, maar na de examens hoop ik er weer te staan.”

1-RUDY5308

Voor het team was het een succesvolle dag want ook Milan De Meester kon winnen. Hij naam de titel bij de 14-jarigen. mee naar huis. Ook Katrijn De Clercq behaalde een overwinning. Arne Marit tot slot, 2de-jaars juniore, en al twee keer gewonnen in Nokere Koerse 2016 en 2017, behaalde een zege in Nevele, voor ploegmaat Gilles De Wilde.

 

(Rudy Schiettecatte)