MC Devil Rowlers: 33ste Vliegende Schotel treffen (10 & 11/06) & optreden Belgian Quo Band (10/06)

MC Devil Rowlers Vliegende Schotel - IMG_7833

10/06/2017, Sint-Maria-Oudenhove – Vandaag en morgen zondag 11/06 is het bergdorpje in de Vlaamse Ardennen de controlepost van een bepijlde motorrit. De M.C. Devil Rowlers hebben hun thuishaven in caf é De Vliegende Schotel aan het Sint-Hubertusplein. Het vertrek is in Michelbeke aan zaal Averbo, aan het Riedeplein. (SjK)

MC Devil Rowlers De Vliegende Schotel - IMG_7844.jpg

Alles is klaar om de vele motorrijders te onthalen in het bekende bikercaf é. Wil je een dagje uit met de motor? Dan wacht je een rit van 150 km doorheen het mooiste stukje van Belgi ë. Je kan morgen nog inschrijven van 08u tot 13u30 aan de startplaats in Michelbeke.

Belgian-Quo-Band-Status-Quo-Tribute.jpg

Wie vanavond nog van de sfeer wil gaan proeven kan vanaf 22u een optreden meepikken van de Belgian Quo Band (Status Quo) of de support act, Beauty & the Beards.

(SjK)