Jong ondernemersgeweld stelt zich voor tijdens braderie in Zottegem

19029540_815627775261582_301686888856664664_n

Zottegem, 15/06/2017 –  Op zaterdag 24 juni organiseert kledingzaak FITS het evenement ‘Jong geweld @braderie’, waarbij vier jonge ondernemers de kans krijgen zichzelf en hun producten voor te stellen aan het grote publiek. (PDV)

Kledingzaak FITS vind je op de hoek van de Heldenlaan met de A. Scheirisstraat. Meer info over het evenement vind je via  https://www.facebook.com/Fits-zottegem-146861692138197/

Hou de Beiaard-website in de gaten voor verdere info, hieronder kan je alvast kennis maken met de 4 jonge ondernemers die hun producten zullen voorstellen.

 

ZOTTEGEMSE KAFFEEZJATTEN :

Gepersonaliseerde zwart-wit mokken

https://www.facebook.com/zottegemsekaffeezjatten/

 

UNICORNS ARE REAL  

Eigen ontwerp t-shirts

https://www.facebook.com/unicornsarerealshop/?ref=nf

 

THE JUICERY  

Smoothies, dieet shakes, fruitsappen, cold pressed juices…  dit alles 100% vers.

https://thejuicery.be/nl/the-juicery

 

REDNECK.BE  

Redneck.be is jouw offici ële leverancier van KAMADO JOE voor Belgi ë.

Naast Kamado’s vind je er ook allerhande BBQ accessoires en Tips’n’Tricks voor de complete bbq-ervaring!

De Kamado is houtskoolbarbecue die zeer veelzijdig ingezet kan worden. Bakken, braden, grillen, stoven, garen, koken en/of roken… Alles is mogelijk met slechts één toestel. De keramische kap is voorzien van een HDPE handvat en temperatuurmeter. Bovenaan op de kamado staat een luchtuitvoer regelaar. De onderzijde van de barbecue bevat een regelbare ventilatie opening voor ideale luchttoevoer- en temperatuurregeling. Door het aanpassen van de luchtstroom ga je heel nauwkeurig de temperatuur binnen de kamado gaan regelen.

https://www.redneck.be/