Zottegem zingt op 24 juni op de Wereldhumanismedag

huisvandeMens

Zottegem, 15/06/2017 –  Op de langste dag van het jaar, de zomer-zonnewende, wordt wereldwijd de internationale dag van het humanisme gevierd. Een dag die symbool staat voor het optimisme dat ook het vrijzinnig-humanisme kenmerkt: het geloof in de mogelijkheden van de mens om zelf zin te geven aan zijn leven, geloof in de rede, vrijheid, verbondenheid,…geloof in de mogelijkheid om een wereld te maken waarin voor elke mens een plaatsje is onder de zon, in het volle licht.  Daarom willen we op zaterdag 24 juni onze menselijke verbondenheid vieren.  

Schermopname (157)

Vanaf 18 uur is iedereen welkom op de Zottegemse Markt voor een babbel, een drankje, een hapje… en een heerlijke zangsessie. Kip van Troje begeleidt ons terwijl we uit volle borst meezingen met bekende en minder bekende, ontroerende en vrolijke liedjes.
Een initiatief van de Grijze Geuzen, Humanistisch-Vrijzinnige Vereniging en HuisvandeMens Zottegem. Meer info: 09 326 85 70, zottegem@demens.nu.