Merelbeke: bestel je tickets voor ’t Groenendal

DDL Merelbeke Nieuw cultuurseizoen (1)

Merelbeke, 23/06/2017 – Het programma van gemeenschapscentrum ’t Groenendal voor het nieuwe seizoen is rond. Sinds gisteren kan je tickets bestellen. (DDL)

Voor seizoen 2017-2018 selecteerden de programmatoren weer een gevarieerd aanbod van culturele pareltjes van onder meer Die Verdammte Spielerei und Kameraden, 4Hoog, Merelbekenaar Han Solo en Daan Hugaert en Katelijne Verbeke.

Dans

Op zaterdag 23 september dansen we het nieuwe cultuurseizoen van GC ’t Groenendal in met een heuse Bollywoodavond. Samen met de Merelbeekse Singhing Sister Dipika Singh en de energieke dansers van Bollylicious nemen we het publiek mee op een muzikale reis naar het kleurrijke India.

Humor

Er is ook weer een uitgebreid humoraanbod. Bert Gabri ëls speelt een try-out van ‘Gelukzoeker’, Han Solo viert zijn 10-jarig jubileum, Jeroen Leenders blaast je omver met zijn pure en totaal gestoorde visie op mens en maatschappij, Thomas Smith komt met zijn vijfde solovoorstelling langs en charlatan Gili bespeelt en bedriegt het publiek zoals gewoonlijk op slinkse wijze.

Theater

In het theateraanbod vind je 4Hoog, Laika en kleppers als Circus Ronaldo, Pascale Platel en Daan Hugaert.

Muziek

Op muzikaal vlak is er onder meer frisse jazz in de gezellige Jazzbaar van PostX, een concert met de straffe muzikanten van Die Verdammte Spielerei en een aperitiefconcert met Ghent Folk Violin Project o.l.v. Wouter Vandenabeele. Ook singer-songwriter Jonas Winterland en Wim Claeys en zijn schuune bende komen langs.

Film

Filmliefhebbers zijn elke maand welkom op woensdagavond voor de wereldfilm en Lokaal Dienstencentrum Het Wilgenhof serveert koffie en taart bij de maandelijkse film op donderdagnamiddag.

Beeldende kunst

Merelbeeks beeldend talent krijgt de kans om te exposeren in de Pastorie van Munte en via het kleinere tentoonstellingsinitiatief ‘Aan de Muur’ in het gemeenschapscentrum zelf.

Tickets

Tickets en abonnementen kan je reserveren via de webshop (https://webshopmerelbeke.recreatex.be). Je kan ook nog altijd terecht aan de ticketbalie in het GC of mailen naar gcgroenendal@merelbeke.be. Je vindt het volledige cultuuraanbod voor het nieuwe seizoen op www.merelbeke.be/vrije-tijd/cultuur/podiumaanbod.

(Danny De Lobelle)